Verzekering voor Papegaaien

verzekering voor papegaaienEen van de populaire dieren om in Nederland te houden als huisdier is een Papegaai. Hiervoor zijn meerdere redenen, ten eerste is het natuurlijk een prachtig dier om te zien, maar daarnaast zijn papegaaien ook zeer slimme en sociale dieren.

Veel papegaaien kunnen ouder dan 50 jaar worden, je haalt dus letterlijk een vriend voor het leven in huis. Maar deze vogels kunnen ook ziek worden. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om papegaaien te behandelen, maar hier hangt uiteraard wel een prijskaartje aan. Bedenk goed dat je en papegaai voor vele tientallen jaren in huis haalt, en dat dit dus ook kan betekenen dat de papegaai jarenlange behandelingen nodig kan hebben. Dit kan flink in de kosten gaan lopen, en uiteraard wil je deze zorg wel aan je huisdier kunnen bieden. Gelukkig kun je sinds kort bij de dierenverzekering van Petplan ook papegaaien verzekeren.

Petplan

In prinicipe heeft Petplan dezelfde zorgpakketten voor Papegaaien en papegaaiachtige als voor de andere dieren (honden, katten en konijnen). Een overzicht van de 3 verschillende pakketen kun je terugvinden in onze uitgebreide beschrijving van Petplan

Prijs verzekering Papegaai

Voor een papegaaien verzekering gelden de volgende prijzen:

petplan papegaai verzekering

De prijzen kunnen ondertussen veranderd zijn, controleer nogmaals op de website van Petplan.

Hier kun je zelf een gratis premie berekeningen maken voor jouw papegaai